Lamboo Interieurbouw
 
 

Sinds begin 2007 zijn we bezig met het op maat maken en naar wens realiseren van keukens, badmeubels, dressoirs, inloopkasten en nog veel meer. Preciesie en een hoge kwaliteit afwerking staan daarbij hoog in het vaandel. Om u een beeld te geven hebben we de tijd genomen om een selectie te maken van diverse gerealiseerde projecten.


Alles behalve standaard

Bij standaard meubels, zoals bijvoorbeeld een fabriekskeuken, worden er standaard maten gemaakt met als resultaat dat de keuken niet naadloos aansluit of dat de ruimte in uw huis niet volledig benut wordt.

Met maatwerk wordt uw meubel precies op de bouw van uw huis aangepast. De ruimte kan maximaal worden benut en de indeling van een meubel kan precies naar uw wensen worden gemaakt.


Aan u de keuze

Heeft u zelf een idee dat u nog nergens heeft kunnen vinden? Laat het project bij ons met een 3D-tekening in beeld brengen. Zo komen we tot de oplossing die het beste bij u past. Ook een door u aangeleverde tekening is uiteraard te realiseren.

Bij ons heeft u keuzevrijheid; u bepaalt zelf hoe uw meubel is opgebouwd en welke afwerking gebruikt wordt. Elke combinatie van kleuren en/of structuren is mogelijk. Wij hebben hiervoor de beschikking tot een groot assortiment.

Naast het maken van meubels kunnen we u ook een complete oplossing of renovatie aanbieden. Wij verzorgen namelijk ook aftimmerwerkzaamheden, plafonds, tegelwerken, schilderwerken, elektra en leidingwerk.


Wat kunnen we voor u betekenen?

Contacteer ons voor een afspraak of een offerte.

 

Welkom op de site van Lamboo Interieurbouw